mucuk-mucuk sy ;)

Tuesday, 1 November 2011

couple VS single

rasa macam nak nangis. sedih . tapi rasa macam nak ketawa pn ade jugak sebab diri terasa bodoh sgt bila bf/gf kita cakap kita dah tak kisah pasal hubungan cinta kita ni kan. haihh

betul ke single lagi bagus daripada couple ae ? conpius. conpius :/

#sumber: pakcik google

haaa, betul cakap gambaa ni, time single rase jealous tgk merpati2 dua sejoli dating,hee tapi time couple pulak rasa mcm single tu lagi baik .#manusia ni tak pernah cukup dengan apa yg ada.

kenapa single tu lebih baik daripada couple ? cecitee sikit !

  • takpayah nak gaduh-gaduh
  • takpayah nak fikir pasal perasaan bf/gf kitaa
  • takpayah pening-pening takut dia kena rampas
  • kalau nak kelua, takpayah nak minta izin bagai
  • bebas nak kenal dengan org2 cantik/hensemm
  • tak payah susah-susah nak pujuk dia bile dia merajuk
  • takpayah nak membazir kredit msg/call bg/gf kita selalu
  • takpayah bazir duit nak pergi date, baik pergi shopping
  • takpayah susah-susah fikir pasal port baik nak berasmara dana HAHA
tanpaa berCOUPLE kita bebas buat apa-apa sajaaa
wehuuuuuuu~

TAPI, sampai bila kita nak sorang-sorang kan? hmmm

kalau couple, ni diaaa kelebihan dia

  • ada kawan nak sayang-sayang
  • ada kawan nak gaduh-gaduh manja
  • ada kawan nak gossip 
  • ada kawan nak mengadu nasib
  • ada kawan yg memahami jiwa kita
  • boleh berkepit 24/7 dengan dia ;)
actually, terpulang dekat individu tu sendiri ya nak couple ke single mingle :D
                                                                                                 
                                                                                                    love,

12 comments:

  1. yaya : hehe . lain macam je yaya ketawe :D

    ReplyDelete
  2. its on individual right ? for me , i'll be more happy when couple . its make my life perfect :)

    ReplyDelete
  3. eika_ekal : dats right dear :) he can make our life perfect :)

    yana : eii, awk pun same ! hehe :D

    ReplyDelete
  4. hye..nice la dear entry kamu nie.. ;)))

    ReplyDelete
  5. single okay,couple okay jugak tapi kena tahu batasan,tripple tak okay :P

    ReplyDelete
  6. kaka : tenkiu akak ;) hee

    fadh leyanie : betul3 ! hee . kalau triple, mmg nak kenee . hee

    ReplyDelete
  7. tapi kalau dah kawen cam aku ni:-

    1-tak boleh keluar malam balik lambat
    2-nak pegi mancing pon susah
    3-pandang awek lain kompom kene cubit
    4-dan banyak lagi..ekekeke

    arghhhhh..

    ReplyDelete
  8. hehehe !haaa , kan da kene, sape suh pandang awek lain. kalau eka pn, cubit je kuat2 . haha

    ReplyDelete